Concertul Caritabil „Cantec pentru suflet” – ediţia a – II – a – 10.05.2013


Afisul concertului

Afisul concertului

            Biroul de Asistenţă Socială şi Medicală Diaconia al Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Iaşilor, va organiza în ziua de vineri, 10.05.2013, a doua ediţie a Concertului caritabil Cântec pentru suflet. Acesta va avea loc la sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor- Iaşi, cu începere de la ora 17.00.

            Scopul acestui concert este de a strânge fonduri, prin vânzarea de bilete şi donaţii, pentru susţinerea activităţii sociale a Biroului de Asistenţă Socială şi Medicală Diaconia. Obiectivele majore stabilite pentru anul 2013 sunt următoarele:

–           Sprijinirea financiară a unor elevi, din zona rurală, care au rezultate bune la învăţătură şi care doresc să urmeze studiile liceale dar nu pot din pricina lipsei resurselor financiare. Ne propunem acordarea sprijinului financiar pentru transport, cazare, masă şi rechizite – cost circa 800 Ron/lună/elev;

–          Dotarea Centrului de zi pentru persoane cu deficienţe de auz şi vorbire (elevi ai Grupului Şcolar Vasile Pavelcu din Iaşi şi membri ai comunităţii persoanelor cu deficienţe de auz şi vorbire din Iaşi). În acest centru de zi elevii vor desfăşura activităţi de club, îşi vor pune în valoare talentele (vor picta, sculpta, vor desfăşura activităţi sportive, concursuri), vor interacţiona cu tineri auzitori. Acest centru devine oportunitate pentru petrecerea constructivă a timpului liber, elevii nu vor mai sta doar  în cămin ci vor avea activităţi educative, care să-i pregătească pentru viitorul în societate.

Concertul va fi susţinut de 20 interpreţi de muzică populară românească, dintre care 8 copii şi trei grupuri de dans popular: Gheorghe Turda, Mioara Velicu, Mihai Ciobanu, Niculina Stoican, Ştefan Deaconiţa, Cristina Turcu Preda, Pamfil Roată, Gheorghiţa Nicolae, Maria Şalaru, Claudia Martinică, Fanfara Militară, Silvia Ene, Manuela Pohoaţă, Ansamblul de dansuri al Universităţii Suceava, Ansamblul de la Ciocăneşti; Copii: Grupul Piticot de la palatul Copiilor-Iaşi.

Spor în toate cele bune!

Pr. Andrei

Acest articol a fost publicat în Anunţuri și etichetat , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Spune ce părere ai

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s