Revistele Mekki si spectacolul Leon Magdan la Iasi


UPDATE: Spectacolul Leon Magdan a fost reprogramat pt. duminică, 15 IUNIE  LUNI, 16 IUNIE 2014, ora 18:00, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor. 

Venirea lui Leon la Iași a fost cu peripeții… Mulți poate vor cârti, vor fi deranjați de faptul că a fost reprogramat… Nu e plăcut, într-adevăr, nici pentru noi, nici pentru ei (organizatorii). Din păcate, se mai întâmplă și astfel de lucruri, oameni suntem…

Dar dincolo de toate, să ne bucurăm totuși că Leon Magdan vine și la Iași. Să ne bucurăm totuși, că avem ocazia să mergem la spectacolul său. Să trecem cu vederea micile incoveniente, și să profităm de această ocazie!Să ne amintim/învățăm că în viață DRAGOSTEA și BUNĂTATEA sunt mai prețioase decât orice!  Vă așteptăm la spectacol!

Hristos a Înviat!

Dacă ați ști de cât timp mi-am propus să scriu despre revistele Mekki și Mekki Junior… De când au pășit prima dată în casa noastră, m-am gândit: „Ce reviste frumoase, educative, atractive… toți copiii ar trebui să le răsfoiască măcar odată”. Sunt scrise cu atâta drag de copii, de frumos, de tot ce-i bun. Benzi desenate, povești terapeutice, povești istorice, curiozități, activități pentru copii etc., toate sunt fascinante. D. a fost încântat de amândouă revistele, chiar dacă avea mai puțin de 3 ani când le-a răsfoit prima oară.

Dar despre aceste reviste minunate voi mai povesti și cu altă ocazie.

Acum vreau să vă povestesc despre Spectacolul Leon Magdan – Profesorul de Joacă. Pe Leon Magdan cu siguranță îl cunoașteți de la Românii au Talent. Dacă nu, poate l-ați cunoscut prin intermediul cărticelelor lui nemaipomenite, de care v-am mai vorbit eu acum ceva timp.  Sursa: mekki.ro

Iar dacă nu-l cunoașteți, acum aveți ocazia. Pentru că luni, 16 iunie, ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Leon Magdan vine la Iași cu un spectacol minunat, pentru copii de toate vârstele! De ce un astfel de spectacol?

„1.Pentru că prin scenetele în care chiar copiii sunt actori, Profesorul de Joacă îi va învăţa ce însemnă SINCERITATEA, BUNĂTATEA, RĂBDAREA, DRAGOSTEA.

2. Pentru că prin experimente trăznite copiii vor înţelege noţiuni ca forţa gravitaţională, forţa centrifugă şi că BĂUTURILE CARBOGAZOASE PUN SĂNĂTATEA ÎN PERICOL.

3. Pentru că prin trucuri de iluzionism copiii vor învăţa cum SĂ NU FIE PĂCĂLIŢI, pentru că Profesorul de Joacă le va arăta acestora secretul din spatele fiecărui truc. Pentru că aşa cum ne spune Profesorul de Joacă ” MAGIA NU EXISTĂ” iar abracadabra este un cuvânt ca oricare altul fără nici un secret în spatele lui.

4. Pentru că prin jocuri şi PĂRINŢII VOR ÎNVĂŢA cum să se joace cu copiii lor acasă.

5. Pentru că toţi, mari şi mici, vom învăţa că toate poveştile vechi sunt bune, frumoase şi importante în viaţa noastră. Pentru că Profesorul de Joacă NU RECOMANDĂ POVEŞTILE MODERNE cu Harry Potter şi vrăjitoare unde totul este întunecat, cenuşiu şi trist. “ACELEA NU SUNT POVEŞTI” zice el. Profesorul de Joacă recomandă poveştile frumoase, vechi, tradiţionale din care avem de învăţat numai lucruri bune.” (sursă: mekki.ro)

Dacă v-am convins și vreți să veniți, cumpărați 2 reviste Mekki (15 lei), și invitația pentru o persoană este gratuită. Și asta doar pentru faptul că Leon Magdan, dar și echipa de la Mekki Media, au un suflet mare și își doresc să ajungă în inima fiecărui copil. 

Și Anda Pintilie, a scris un articol minunat despre acest spectacol, puteți citi aici: Leon Mgdan la Iași. 

Ce spuneți, ne vedem acolo? 

Alina-Nicoleta

Vezi și impresiile altei mămici despre spectacol aici.

Despre Alina-Nicoleta

Sunt soție, mamă, preoteasă și le împlinesc pe toate după putere, cu ajutorul lui Dumnezeu! „Toate le pot întru Hristos, Cel care mă întărește.” (Fil. 4,13)
Acest articol a fost publicat în Anunţuri, Mămici și Pitici și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Revistele Mekki si spectacolul Leon Magdan la Iasi

 1. Laura Frunza zice:

  Revistele le stiu de ceva vreme, si mie imi plac foarte mult. De Leon Magdan auzisem de mult, stiam carticelele publicate la Editura Mateias, dar nu stiam de jocul lui cu umbre, recunosc ca nici nu ma uit la Romanii au talent, dar am auzit vorbindu-se si am fost surprinsa sa-i recunosc numele.

  • Da, am văzut că și tu ai scris despre revistele Mekki mai demult. Chiar sunt minunate!
   Iar de Leon, ce să spun?…Știu de mult timp că face spectacole minunate, și îmi doream să vină și la Iași. Sunt educative și în același timp și distractive. Iar ce a făcut la Românii au Talent cred că a demonstrat tuturor ce om deosebit este! Merită să-l încurajăm, să-l promovăm…Avem nevoie de astfel de oameni!

 2. Pingback: Leon Magdan la Iasi | ProsAnthropos…

 3. Cristina zice:

  Da, si baietelul meu a fost la un spectacol de-al lui Leon Magdan in luna mai. I-a placut foarte, foarte mult, a ramas o amintire memorabila pentru el; si acum imi face fel de fel de demonstratii prin casa cu trucuri invatate la spectacol. La noi, pe o invitatie puteau veni si parintii; baietelul meu a fost cu taticul lui care a ramas si el foarte placut surprins. Noi il stiam pe Leon Magdan din cartile lui de la editura Mateias cu care baietelul meu a crescut. Imi amintesc ca voia sa-i citesc Cei trei copacei in fiecare seara. Lumea si mai ales copiii chiar au nevoie de o alternativa la ceea ce inseamna azi distractie. Ma bucur ca emisiunea de la Pro TV l-a promovat pe Leon. Sper sa il ajute Dumnezeu sa o tina tot asa.

Spune ce părere ai

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s