Leon Magdan la Iasi, 16 iunie 2014


Venirea lui Leon la Iași a fost cu peripeții… Mulți poate vor cârti, vor fi deranjați de faptul că a fost reprogramat… Nu e plăcut, într-adevăr, nici pentru noi, nici pentru ei (organizatorii). Din păcate, se mai întâmplă și astfel de lucruri, oameni suntem…

Dar dincolo de toate, să ne bucurăm totuși că Leon Magdan vine și la Iași, LUNI, 16 IUNIE 2014, ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Să ne bucurăm totuși, că avem ocazia să mergem la spectacolul său. Să trecem cu vederea micile incoveniente, și să profităm de această ocazie! Să ne amintim/învățăm că în viață DRAGOSTEA și BUNĂTATEA sunt mai prețioase decât orice!

Cumpărați 2 reviste Mekki (15 lei), și invitația pentru o persoană este gratuită.

Iată impresiile unei mămici (Copilăria noastră frumoasă) despre spectacolul lui Leon de la Galați (unde, de fapt, au fost două spectacole, unul după altul):

„În seara aceasta a fost în Galați spectacol de Leon Magdan, profesorul de joacă (actualizare: sub poza evenimentului aveți orașele în care se ține). Noroc de prietena mea, Monica (mulțumesc mult!), că altfel nu mergeam și chiar a meritat din plin.
Prețul fiecărui bilet a inclus două reviste Mekki și cu ocazia asta iar i-am dat dreptate Monicăi, fiindcă ele conțin nu doar jocuri educative, dar și povești noi create cu înțelepciune și care îi învață pe copii lucruri pentru viață.

Spectacolul se derulează în mai multe orașe ale țării.
Până și tatăl meu, bunicul familiei, s-a bucurat, a râs și a aprobat ceea ce Leon Magdan le-a transmis copiilor (e mare lucru, căci bunicul este foarte pretențios și cu standarde ridicate; dacă el a fost mulțumit înseamnă că a văzut ceva de calitate).

Practic este un spectacol educativ, în care copiii sunt învățați să fie curioși, să gândească, să nu se lase păcăliți și multe altele. Este primul spectacol de acest gen de care aud și m-a cucerit. În general fug de spetacole pentru copii din cauza lipsei de rabdare (? – s-a demonstrat că se poate) a celui mic. Și fiindcă nu orice spectacol este atractiv pentru un copil de 2 ani și ceva. Dar până și el (deși se zice că e pentru copii de la 4 ani în sus) s-a distrat și s-a bucurat.

Vedeți că pe site-ul Mekki este și un pachet cu bilet la spectacol.

Un om jovial, cu spirit de observație, atent la toți cei din sală, care a reușit să îi implice și pe cei mici, și pe părinți, și pe bunici și să le facă o seară de neuitat, să le aducă tuturor zâmbete pe buze  – Profesorul de joacă.
În toamnă va avea un spectacol de umbre și mergem cu siguranță, căci ne-a cucerit pe toți din familie. Cine își face abonament la revista Mekki primește bilet gratuit. Mai multe informații pe site-urile de mai sus.”

Pentru poze de la spectacol, intrați pe pagina de FB a Mekki Media.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă așteptăm la spectacol! Nu veți regreta!

Pace și bucurie sfântă!

Alina-Nicoleta

De ce să vii la spectacol? Vezi aici.

Despre Alina-Nicoleta

Sunt soție, mamă, preoteasă și le împlinesc pe toate după putere, cu ajutorul lui Dumnezeu! „Toate le pot întru Hristos, Cel care mă întărește.” (Fil. 4,13)
Acest articol a fost publicat în Anunţuri, Mămici și Pitici și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Leon Magdan la Iasi, 16 iunie 2014

  1. Pingback: Revistele Mekki si spectacolul Leon Magdan la Iasi | ProsAnthropos…

  2. florin zice:

    este super isonul..Doamne ajuta…!!

Spune ce părere ai

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s