Regulile Casei

Untitled-3

De ce „Casă parohială… virtuală”?

Plecând de la „parohia virtuală” a părintelui Ioan- Florin Florescu ne-am gândit că locul virtual în care un preot tânăr și o preoteasă tânără își aștern gânduri poate fi numit o casă parohială… virtuală. Restul poveștii se scrie în fiecare zi…

REGULILE „CASEI PAROHIALE VIRTUALE”

sau

Termeni & Condiții

Materialele afişate pe acest site (imagini, text, audio, video) fie sunt personale, fie sunt adunate dintr-o varietate de surse.

 Pentru materiale care nu ne aparţin întotdeauna va fi menţionată sursa/posesorul dreptului de autor.

Pentru materialele a căror sursă nu am reuşit să o localizăm sau nu este disponibilă din varii motive şi  care sunt publicate pe acest site se vor avea în vedere următoarele precizări: Dacă sunteţi posesorul dreptului de autor a oricărui din materialele incluse în acest site, în special a celor care nu au specificată sursa de provenienţă, (imagini, text, sunet, video) şi doriţi ca acest material să fie eliminat din pagină vă rog să ne contactaţi, să faceţi dovada dreptului de autor, iar noi îl voi elimina cât mai repede cu putinţă, ca urmare a cererii dumneavoastră. Vă rog să menţionaţi poziţia exactă a materialului pentru identificare lui precisă.

Dacă aveţi un alt motiv pentru care aţi dori eliminarea unui material de pe acest site vă rugăm să ne contactaţi pentru a face cunoscute motivele.

Pentru reproducerea materialelor (imagini, text, audio, video) pe alte platforme web se va posta un link sub forma http://www.prosanthropos.wordpress.com care să facă trimitere la pagina de origine de pe acest site.

Răspunderea morală, juridică sau de orice alt tip a celor prezentate, aparţin în totalitate autorilor, fie ai blogului (noi) fie ai comentariilor (cititorii).

Comentariile trec de moderare, când pastreaza limita decenţei.

Pentru orice problemă legată de copyright vă rog să ne contactaţi.

Blogul prosanthropos este licenţiat sub Licenţa Atribuire-Necomercial-FărăModificări 3.0 Fără Opere Derivate Creative Commons.

Vă mulţumim!

Spor în toate cele bune!

Un răspuns la Regulile Casei

 1. HRISTOS A INVIAT !!!!
  Am o mare rugaminte la dvs.;puteti sa-mi timiteti si mie pe –getasart@yahoo.com – poza cu cioana –scara–?imi doresc sa o lucrez si o gasesc trunchiata mereu;
  Multumesc;–-http://getasart-picturacuacul.blogspot.com/
  aici ve-ti vedea o lucrare facuta de mine–APOCALIPSAA DUPA IOAN–
  ASTEPT RASPUNSUL DVS.
  Doamne ajuta!
  Geta Petrescu

Spune ce părere ai

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s