Program de ison electronic pentru android


În două articole din urmă cu multă vreme:

Ison electronic și Ison electronic pe IPad (aplicație)

prezentam două programe utile celor care ar dori să folosescă în scopuri auto-didactice isonul electronic.

De atunci, mulți dintre cei interesați de subiect m-au întrebat dacă știu vreo astfel de aplicație și pentru sistemul de operare Android. 

Multă vreme nu a exista așa ceva, însă, zilele trecute am descoperit un astfel de program. Se numește „ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ” sau, în traducere, „Isocratima Digitala”.

Programul este disponibil în Google Play, de pe orice telefon sau tabletă cu android care are conexiune la internet. Programul are o variantă gratuită, cu opțiuni limitate și una contra cost. Prețul este de 14.90 euro. Iată link-ul.

Puteți urmări mai jos un tutorial care prezintă aplicația. E în limba greacă dar „mesajul” poate fi înțeles.

Are limitele lui dar, încet încet, cred că vor apărea din ce în ce mai multe astfel de programe pentru android.

Spor în toate cele bune!

Pr. Andrei

Acest articol a fost publicat în Recomandari și etichetat , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Program de ison electronic pentru android

  1. Pingback: Ison electronic | ProsAnthropos…

  2. Pingback: Ison electronic pe IPad (aplicație) | ProsAnthropos…

  3. Florin Fiscuci zice:

    Doamne ajuta ! Eu am acest program pe android numit ISOKRATIS…insa este un demo al programului deoarece are pauze la schimbarea tonurilor si a notelor !  Daca aveti programul original care sa functioneze perfect va rog sa mi-l trimiteti si mie deoarece sunt un iubitor de muzica bisericeasca si activez ca si cantaret in Craiova si mi-ar fi de mare folos in cantarile slujbelor ! Va multumesc si va urez numai bine !

    • Pr. Andrei zice:

      Doamne ajută!
      Din păcate nu am versiune completă a programului. Ea poate fi cumpărată.
      Spor în toate cele bune!
      pr. Andrei

  4. Alexandru Mihai zice:

    Sarut mana Parinte.Ma numec Alexandu Mihai,si as dori sa aflu unde as putea sa gasesc un program de ison bun dar pentru calculator.Multumesc!

  5. Doru zice:

    Poate acest gen de aplicatie o fi utila cantaretilor bisericesti la inceputul activitatii lor, deci începatorilor, ca sa invete. Dar invatarea este una iar folosirea lui in biserica, în locul isonului natural ţinut de cantareti, este foarte deranjant pentru urechile celor care participă la slujbe. Asta păţim noi care la biserica din cartier avem un tânar cantaret care ne ameteste cu sunetele de ison produse electronic de dispozitivul lui ( telefon) cuplat la statia de amplificare a bisericii. Senzatia de artificial exista, oricat de incet ar regla el statia de amplificare pentru isonul electronic. Nu se potriveste cu atmosfera calda si fireasca a cantarilor ortodoxe, oricât de convenabil ar fi pentru cantareti.

Spune ce părere ai